Udhëtim me traget dhe Covid-19

Kjo faqe përfshin informacione të dobishme për kërkesat për imbarkim, rregullore e masa të sigurisë për udhëtimet me traget në epokën e Covid-19.

Po kërkoni diçka tjetër?

Nuk keni gjetur një përgjigje për pyetjen tuaj? Ju lutemi mos ngurroni të na dërgoni një mesazh ose të na telefononi. Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit do të jetë i lumtur të ndihmojë.

Na kontaktoni