Download the Ferryhopper App

Book and manage your trip with a few taps & swipes!

Scan this QR and download Ferryhopper App, Google Play, Android
Mbi 2.000.000

Shkarkimet e aplikacionit

Ikona e vlerësimit me yje për aplikacionin Ferryhopper

Aplikacion me vlerësimet më të larta

Udhëtim vetëm vajtje, me kthim apo me ndalesë në ishull? Çfarëdo që të zgjidhni, Ferryhopper ju ndihmon të udhëtoni kudo në Mesdhe. Shkarkoni aplikacionin dhe rezervoni më shpejt se kurrë me veçoritë tona fantastike!

Ekrani i aplikacionit celular me detaje personale dhe foto për hipje të lehtë në traget

Rezervoni më shpejt

Ruani të dhënat tuaja, bashkëudhëtarët e shpeshtë, automjetet dhe informacionin e kartës

Ikona e tragetit që lëviz nga një pikë në tjetrën

Gjurmoni tragetin tuaj

Monitoroni pozicionin e tragetit tuaj në kohë reale dhe informohuni për çdo vonesë

Udhëtarë me bagazhe

Ndani udhëtimin tuaj

Tregojuni miqve planet tuaja dhe ndajini me lehtësi të dhënat e udhëtimit me bashkëudhëtarët tuaj

And many more amazing features:

  • Find all boarding information and get your tickets hassle-free
  • Keep all upcoming trips and boarding details in one place
  • See all your past trips at a glance
  • Stay informed about schedule changes
  • Jumpstart your booking using recent searches
  • Retrieve bookings made through the Ferryhopper website for easier management
  • Available in Albanian, Bulgarian, Croatian, Danish, Dutch, English, French, German, Greek, Italian, Polish, Portuguese, Spanish, Swedish and Turkish
Ekranet e aplikacionit Ferryhopper
Ekranet e aplikacionit Ferryhopper