Pajisje dhe shërbime në bord

Gjeni gjithçka që duhet të dini për shërbimet e disponueshme në bord: bagazhet e lejuara, kafshët shtëpiake, ndenjëset, rrjeti Wi-Fi etj.

Po kërkoni diçka tjetër?

Nuk keni gjetur një përgjigje për pyetjen tuaj? Ju lutemi mos ngurroni të na dërgoni një mesazh ose të na telefononi. Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit do të jetë i lumtur të ndihmojë.

Na kontaktoni