Pagesat, privatësia e të dhënave dhe siguria

Gjeni përgjigje për gjithë pyetjet tuaja në lidhje me opsionet e pagesës dhe sigurinë, si dhe privatësinë e të dhënave personale në faqen tonë të internetit.

Biletat e trageteve janë personale. Prandaj, për të lëshuar një biletë, na kërkohet të japim disa të dhëna personale për kompanitë e trageteve (p.sh. emrin, mbiemrin, gjininë, datën e lindjes dhe kombësinë). Për sa i përket gjinisë, sistemet e rezervimit të kompanitë e trageteve ofrojnë një zgjedhje vetëm midis meshkujve dhe femrave. Kjo do të thotë që ne, për fat të keq, nuk jemi në gjendje të përfshijmë opsione të tjera. Për të rezervuar biletat tuaja, veçanërisht kur bëhet fjalë për linjat ndërkombëtare të trageteve, ndoshta do t'ju kërkohet gjithashtu të jepni numrin tuaj të identitetit ose pasaportës.

Për më tepër, do t'ju kërkohet të jepni një numër telefoni të vlefshëm, në mënyrë që kompanitë e trageteve të kenë mundësi t'ju kontaktojnë në rast të një ndryshimi në minutën e fundit në udhëtimin tuaj. Adresa juaj e emailit përdoret nga Ferryhopper për të dërguar emailin e konfirmimit të rezervimit, i cili përfshin të gjithë informacionin e nevojshëm për udhëtimin tuaj me traget. Ne gjithashtu do t'ju njoftojmë me email nëse ka ndonjë ndryshim në udhëtimin tuaj ose nëse ka ndonjë gjë që duhet të bëni në lidhje me udhëtimin tuaj. Së fundi, ju mund të zgjidhni të merrni buletinin tonë si dhe informacion lidhur me ofertat speciale.

Ne e marrim privatësinë tuaj shumë seriozisht. Ne jemi të përkushtuar të mbrojmë të dhënat tuaja personale dhe nuk do t'i përdorim ose ndajmë me askënd, përveç siç përshkruhet në politikën tonë të privatësisë.

Monedha e përdorur për të gjitha transaksionet në Ferryhopper është euro (€). Kursi i këmbimit të transaksionit përcaktohet nga ofruesi i kartës suaj në momentin e transaksionit. Ju lutemi vini re se banka juaj mund të përdorë kurset e veta të këmbimit ndërbankar dhe të tarifojë tarifa të transaksioneve në valutë të huaj dhe/ose tarifa të tjera shërbimi. Këto tarifa nuk përfshihen në çmimin total që shihni në faqen tonë të internetit.

Po kërkoni diçka tjetër?

Nuk keni gjetur një përgjigje për pyetjen tuaj? Ju lutemi mos ngurroni të na dërgoni një mesazh ose të na telefononi. Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit do të jetë i lumtur të ndihmojë.

Na kontaktoni