Bileta trageti: llojet, zbritjet dhe ofertat

Në këtë faqe gjeni të gjithë informacionin e nevojshëm në lidhje me llojet e ndryshme të ofertave e zbritje të biletave të trageteve dhe si t'i përdorni ato.

Numri i banorit të ishullit (MAN) ka të bëjë me banorët e përhershëm, të punësuarit e përhershëm që jetojnë në ishujt grekë dhe kompanitë që operojnë në këto rajone. Individët, familjet dhe profesionistët me numër MAN janë përfitues të Ligjit për Ekuivalentin e Transportit (Metaforiko Isodynamo), sipas të cilit kostoja e transportit detar barazohet me koston e udhëtimit tokësor nëpërmjet shërbimit të autobusëve ndërqytetës (KTEL). Ju mund të përdorni numrin tuaj MAN kur rezervoni biletën tuaj të tragetit me Ferryhopper dhe do të merrni paratë përkatëse të zbritura në llogarinë tuaj në fund të muajit.

 Numri i banorit të ishullit është personal dhe lëshohet një herë. Fëmijët dhe anëtarët në ngarkim kanë të drejtë për MAN vetëm nëse janë deklaruar në deklaratën tatimore të përfituesit kryesor. 

Po kërkoni diçka tjetër?

Nuk keni gjetur një përgjigje për pyetjen tuaj? Ju lutemi mos ngurroni të na dërgoni një mesazh ose të na telefononi. Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit do të jetë i lumtur të ndihmojë.

Na kontaktoni