Planifikim udhëtimi me traget, rezervim, info

Si të rezervoni një traget? Gjeni të gjitha përgjigjet rreth planifikimit të udhëtimit me traget dhe destinacionin e përsosur për pushimet tuaja.

Ferryhopper bashkëpunon me kompanitë e trageteve që operojnë itinerare në të gjithë Mesdheun. Aktualisht ofrojmë kalime tragetesh me më shumë se 100 kompani dhe numri është vazhdimisht në rritje. Në Ferryhopper, mund të rezervoni bileta për të gjitha destinacionet greke (ishujt dhe portet tokësore), të gjithë Spanjën (përfshirë Kanariet dhe Ishujt Balearike), ishullin francez të Korsikës, Turqisë, Italisë, Siçilisë, Sardenjës, Shqipërisë, si dhe për rrugët e trageteve nga Evropa kontinentale në Afrikën e Veriut (Algjeri dhe Marok).

Po kërkoni diçka tjetër?

Nuk keni gjetur një përgjigje për pyetjen tuaj? Ju lutemi mos ngurroni të na dërgoni një mesazh ose të na telefononi. Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit do të jetë i lumtur të ndihmojë.

Na kontaktoni