Marrja e biletave të trageteve dhe imbarkimi

Si do t'i merrni biletat e trageteve që keni rezervuar online? Cila është porta nga e cila udhëton trageti juaj? Gjeni përgjigjet në faqen tonë.

Edhe pse gjithnjë e më shumë kompani tragetesh ofrojnë bileta elektronike (e-tickets), disa nuk e ofrojnë këtë mundësi. Prandaj, pasagjerëve mund t'u kërkohet të marrin biletat e tragetit. Mund të gjeni të gjitha pikat e grumbullimit të biletave të listuara në emailin e konfirmimit të rezervimit së bashku me numrin tuaj të rezervimit, numrin e biletës dhe informacionin lidhur me procesin e imbarkimit. 

 Nëse ju kërkohet të keni bileta letre, mund t'i merrni ato nga një nga pikat e mëposhtme të grumbullimit: 

 - Biletat e tragetit mund t'i merrni nga zyrat e Ferryhopper, pranë qendrës së Athinës. Adresa është: Thessalonikis 147, Moschato 183 46, Athinë, Greqi (Hënë-Premte 10:00-18:00 dhe të shtunën 10:00-15:00).
 - Ju mund të merrni biletat tuaja të tragetit nga një numër pikash që shërbejnë në portin tuaj të nisjes. Këto përfshijnë kabinat e biletave në portat e nisjes dhe agjencitë e udhëtimit të autorizuara nga çdo kompani tragetesh (zakonisht të vendosura pranë portit). 

 Sapo të përfundoni rezervimin tuaj, do të merrni një email me informacion të detajuar për të gjitha pikat e grumbullimit të biletave. Mund të klikoni linkun për secilën pikë grumbullimi për të parë vendndodhjen e saktë dhe detajet e kontaktit. 

 Nëse dëshironi të tërhiqni biletat tuaja të tragetit nga kabina e biletave në portën e nisjes, ju lutemi të jeni të sigurt se kabinat e biletave janë gjithmonë të hapura të paktën 45 minuta përpara nisjes së planifikuar të tragetit. Ju mund të kontaktoni agjencitë e autorizuara të udhëtimit për të mësuar orarin e tyre të saktë të punës.
 Vlen të përmendet se disa agjenci lokale mund të kërkojnë një kosto shtesë printimi. Ky është një rast shumë i rrallë dhe ne duam të konfirmojmë se Ferryhopper nuk përfiton nga këto tarifa. Kjo është arsyeja pse kemi shtuar një shënim që tregon atë kosto shtesë në rast se zgjidhni atë opsion tërheqjeje. 

 Shënim i rëndësishëm: Në rast se i keni marrë tashmë biletat tuaja të tragetit, çdo anulim ose ndryshim mund të përpunohet vetëm nëse i ktheni biletat tuaja ose në zyrat tona ose në agjencinë e autorizuar të udhëtimit.

Po kërkoni diçka tjetër?

Nuk keni gjetur një përgjigje për pyetjen tuaj? Ju lutemi mos ngurroni të na dërgoni një mesazh ose të na telefononi. Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit do të jetë i lumtur të ndihmojë.

Na kontaktoni