Pengesat për shkak të motit dhe grevave

A po përjetoni vonesa në udhëtim ose ndërprerje të tjera? Gjeni gjithçka që ju duhet të dini në lidhje me vonesat e trageteve dhe anulimet e udhëtimit në faqen tonë.

Nëse trageti juaj anulohet për shkak të motit të keq, zakonisht zbatohet një nga alternativat e mëposhtme:

- Ndryshimi i biletës së tragetit në një biletë me vlerë të barabartë.
- Anulimi i biletës suaj sipas një kërkese që i dërgohet operatorit të tragetit për rimbursim të plotë.

Nëse vendosni të anuloni biletat tuaja, procesi i anulimit ndryshon në varësi të faktit nëse i keni marrë tashmë biletat tuaja në letër (në rast se kjo kërkohet nga operatori i tragetit) apo jo:

Nëse NUK i keni marrë biletat për udhëtimin e anuluar, ju lutemi plotësoni formularin tonë të kontaktit në internet, në mënyrë që të përpunojmë menjëherë kërkesën tuaj për anulim. Sigurohuni që të na informoni për anulimin, pasi rimbursimet nuk mund të përpunohen automatikisht.
Nëse i keni marrë tashmë biletat për udhëtimin e anuluar, duhet t'i ktheni biletat tuaja për t'i ndryshuar ose anuluar ato, sipas politikës së kompanive të trageteve.
Ju mund t'i ktheni ato në një nga vendet e mëposhtme:

Nëse ndodheni ende në Athinë, mund t'i ktheni biletat në zyrat e Ferryhopper. Nëse kjo nuk është e përshtatshme për ju, mund të na dërgoni biletat me korrier ose postë. Ju rekomandojmë fort që t'i dërgoni ato me postë të regjistruar. Ju lutemi vini re se Ferryhopper nuk është përgjegjës për humbjen e biletave tuaja në postë. Detajet tona të kontaktit janë:
Ferryhopper
Thessalonikis 147, Moschato 183 46,
Athinë, Greqi
(E hënë-E premte 10:00-18:00 dhe të shtunën 10:00-15:00)

Nëse nuk ndodheni në Athinë, mund t'i ktheni biletat në ndonjë nga agjencitë lokale të udhëtimit që bashkëpunojnë me kompaninë e trageteve me të cilën po udhëtoni. Mund t'i gjeni agjencitë lokale të udhëtimit dhe detajet e tyre të kontaktit duke klikuar linkun për pikat e grumbullimit në emailin tuaj të konfirmimit të rezervimit.
Agjenti i udhëtimit do të anulojë dhe vulosë biletat tuaja. Atyre u kërkohet ose të mbajnë biletat e anuluara dhe t'ju japin rimbursimin / modifikojnë udhëtimin tuaj ose t'jua kthejnë biletat e anuluara në mënyrë që t'i ktheni ato personalisht në zyrat e Ferryhopper ose t'i dërgoni me korrier ose postë (ju lutemi gjeni adresën tonë lart). Ne ju rekomandojmë fort që t'i dërgoni ato me postë të regjistruar. Ju lutemi vini re se Ferryhopper nuk është përgjegjës për humbjen e biletave tuaja në postë.

Sapo të marrim biletat tuaja, ne do të përpunojmë anulimin, do t'ju japim rimbursimin dhe do t'ju njoftojmë me email.

Po kërkoni diçka tjetër?

Nuk keni gjetur një përgjigje për pyetjen tuaj? Ju lutemi mos ngurroni të na dërgoni një mesazh ose të na telefononi. Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit do të jetë i lumtur të ndihmojë.

Na kontaktoni