Finncanopus

Finnlines

Finncanopus është një traget që shërben Finnlines. Gjeni informacione të rëndësishme rreth komoditeteve dhe shërbimeve, gjurmoni vendndodhjen e Finncanopus drejtpërdrejt në hartë dhe rezervoni biletat e tragetit në Ferryhopper.

Finncanopus

Informacioni dhe komoditetet e anijes Lloji i anijes: Kuvertë e hapur Gjatësia: 236m
Kapaciteti i pasagjerëve: 0 Kapaciteti i automjeteve: 0
Shërbime në bord Ofrohet Wi-Fi në bord (mund të aplikohen tarifa) Trageti ka restorant Shiten ushqime të lehta dhe pije Kafshët shtëpiake lejohen të udhëtojnë në traget

gjurmim i drejtpërdrejtë i Finncanopus

Gjeni Finncanopus në hartë, shikoni vendndodhjen drejtpërdrejt dhe monitoroni itinerarin në kohë reale.
Pyesni veten se ku ndodhet trageti juaj ditën e udhëtimit? Shkarkoni aplikacionin Ferryhopper në telefonin tuaj celular, përdorni funksionin e gjurmimit të trageteve për të monitoruar vendndodhjen e tij drejtpërdrejt në hartë dhe qëndroni të përditësuar për çdo vonesë.