Rreth nesh

Ferryhopper... në një guaskë deti

Synimi ynë është t'ju japim një mënyrë të re e të këndshme për rezervimin e trageteve.

Mund të krahasoni mes një game të gjerë operatorësh tragetesh në 500 destinacione, të rezervoni bileta tragetesh me çmime të drejta pa tarifa të fshehura dhe të përfitoni nga këshillat dhe përditësimet tona të udhëtimit.

Dhe për çdo gjë që ju nevojitet, gjithmonë mund të mbështeteni tek ne para, gjatë dhe pas udhëtimit tuaj!

Ne jemi gjithmonë duke eksploruar dhe zbatuar mënyra të reja për ta bërë udhëtimin me traget pa probleme. Në fund të fundit, edhe ne kështu i rezervojmë biletat tona për udhëtimin me traget. Pse ta bëjmë të vështirë rezervimin pak para se të nisemi?

E bëjmë udhëtimin me traget argëtues dhe të aksesueshëm për të gjithë

Udhëtarët që kërkojnë lidhje tragetesh në një hartë dixhitale të rrugës së trageteve

Të gjitha kompanitë e trageteve në një platformë të vetme

Mbi 117 kompani tragetesh në 26 vende në një motor kërkimi tarifash pa tarifa të fshehura

Ekran i aplikacionit celular me kartë hipje elektronike për udhëtime me traget

Bileta dixhitale

bileta elektronike dhe check-in online për 90% të kompanive të trageteve

Udhëtarë me bagazhe

Shoqëruesi juaj i udhëtimit me traget

mbështetje e shkëlqyer e klientit, këshilla për pushime dhe gjurmim tragetesh

Rrugëtimi ynë

Gjithçka filloi në vitin 2016 me tre miq në një ishull të vogël grek, duke luftuar për të gjetur një lidhje trageti me një ishull tjetër të vogël, në mënyrë që të bënin rrugën për në një ishull edhe më të vogël… Kështu lindi ideja për gjetur një mënyrë të lehtë për të shkuar nëpër ishiuj dhe çfarë ndodhi më tej është histori:

Prill 2007

Ferryhopper është online

Tetor 2018

U rrit ekipi me 11 anëtarë

Mars 2019

Kemi marrë 600 mijë € si raund investimi fillestar

Nëntor 2019

Kemi shitur biletën tonë të parë në Spanjë

Qershor 2020

Kemi siguruar 2.6 milionë € në një raund investimi të Serisë A

Korrik 2020

Nisja e aplikacionit Ferryhopper

Qershor 2021

Kemi arritur 60 anëtarë në ekip

Shtator 2021

Kemi arritur 2 milionë udhëtarë të Ferryhopper në gjithë Mesdheun

Mars 2022

Të vësh topin në lëvizje në Itali

Qershor 2022

Mbledhja e 5 milionë € në një raund të ri financimi

Tetor 2022

Lundrim drejt Evropës Veriore

Prill 2023

Mirëpresim Kroacinë në bord

Maj 2023

Duke arritur 5 milionë bileta

Maj 2024

Duke festuar 10 milionë bileta

Të vërteta

Arinj panda mbajnë shkopinj bambuje

Që nga bileta jonë e parë në vitin 2017, kanë lindur më shumë se 400 arinj panda. Kjo do të thotë se sa më shumë bileta të shesim, aq më shumë panda lindin. Tingëllon si një marrëveshje e mirë, apo jo?

Traget i madh me pulëbardha që fluturojnë sipër

Gjatë verës, ne shesim kaq shumë bileta çdo ditë saqë të mbushim më shumë se 14 tragete të mëdha. Ka shumë vende!

Stadium i madh sportiv futuristik

Skuadra jonë e shërbimit për klientin ndihmon rreth 100,000 udhëtarë gjatë sezonit të verës. Më shumë njerëz sesa duhen për të mbushur stadiumin Wembley!

Udhëtarët që përdorin aplikacionin Ferryhopper në telefonat e tyre celularë

Aplikacioni ynë është shkarkuar 2 milionë herë (vetëm 76 prej tyre ishin prindërit tanë).

Vajzë me çantë shpine që mban një yll dhe mace që zbret nga shkallët

Me 3500 vlerësime me 5 yje, ne i ndihmojmë përdoruesit të përjetojnë eksperiencën më të mirë të mundshme në lundrimin me traget.

Një ekip që krijon valë

Jemi më shumë se 120 veta me prejardhje të ndryshme, që vijmë tek ju nga zyrat tona në Athinë, Greqi, ekipet tona satelitore në Spanjë dhe Itali, dhe më shumë vende brenda dhe jashtë kësaj bote!

Ekipi ynë është vazhdimisht në kërkim të mënyrave të reja për të përmirësuar dhe zgjeruar njohuritë dhe shërbimet tona, qoftë një udhëtim i ri 30-orësh me traget që askush nuk e ka kërkuar ose një veçori aplikacioni që të gjithë e kanë kërkuar!

Së bashku po ndryshojmë mënyrën se si njerëzit udhëtojnë me traget dhe po revolucionarizojmë eksperiencën e udhëtimit detar hap pas hapi, në mënyrë që të gjithë të shijojmë një udhëtim të qetë dhe të lehtë!

Dëshironi t'i bashkoheni ekipit tonë? Hidhini një sy faqes sonë të karrierës.