Ferryhopper.com
Globi me kontinente portokalli
I besuar nga miliona
Zgjedhja e preferuar për 3M+ udhëtarë në të gjithë botën
Shenjë Euro me sfond të gjelbër
Udhëtoni me çmimin më të mirë
Çmime të njëjta si kompanitë e trageteve, plus oferta dhe zbritje ekskluzive
Person i qeshur me flokë të gjatë të errët dhe veshje kafe
Vendosim udhëtarët në radhë të parë
Nga planifikimi deri në fund të udhëtimit, jemi këtu që ju të udhëtoni të qetë

Bëni më shumë me aplikacionin Ferryhopper!

Ekrani i telefonit celular që tregon funksionin e gjurmimit të tragetit në aplikacionin Ferryhopper

Gjurmoni tragetin live

& informohuni për çdo vonesë

Udhëtarët që përdorin aplikacionin Ferryhopper në telefonat e tyre celularë

Ndani rezervimet

me shokët tuaj të udhëtimit

Dora që mban një telefon celular me dy persona në ekran

Ruani të dhënat tuaja

për rezervim më të shpejtë

Udhëtar që tregon biletën e tij elektronike në telefonin e tij celular

Imbarkim pa vështirësi

me biletën tuaj elektronike

Udhëtoni në mënyrë më të mençur me veçoritë tona të dobishme

Planifikoni udhëtimin tuaj direkt në hartën e itinerarit të trageteve

Zgjedhja e origjinës dhe destinacionit në hartën e trageteve të Ferryhopper
Menyja kryesore e seksionit Rezervimet e mia e Ferryhopper shfaqet në një telefon celular

Menaxhoni rezervimin tuaj online

Kontrolloni detajet e rezervimit tuaj, anuloni ose ndryshoni biletat tuaja dhe bëni shtesa në udhëtimin tuaj

Rezervoni më shpejt me llogari Ferryhopper

Ruani pasagjerët dhe automjetet, dhe ndiqni të gjitha udhëtimet tuaja në një vend të vetëm
Ilustrime të dy personave dhe një makine të shfaqur në një celular
Vijë e ndërprerë që të çon te pika jeshile e vendndodhjes
3K+
itinerare tragetesh
Globi me kontinente të gjelbra
26
vendet që u shërbejmë
Biletë elektronike me kod QR dhe një glob
10M
bileta të shitura
Dora që mban një telefon celular me logon Ferryhopper të shfaqur si imazh në sfond
2M+
shkarkime të aplikacionit